FoRsAkEn AnGeLs
Pisarz
...a tu dokladniejsze tłumaczenie tego co powyżej...znalazlam na tym polskim forum lineage
Trwaja prace zwiazane z technicznymi problemami dotyczacymi rozmieszczenia serwera i portalu.
Prace te powinny zostac zakonczone w najblizszych dniach - prosze wiec o wyrozumialosc i cierpliwosc.
Prosze o uwage w nastepujacych kwestiach:
- Nigdy nie wysylalismy zadnych informacji o zamknieciu serwisu
- Nikt nie wysadzil naszych biur
- Bardzo prosze o dystansowanie sie od wszelkich poglosek - jedyne wiarygodne informacje przeczytacie na: la2.theabyss.ru
- Nie szukajcie wszedzie nowych informacji! Nie tworzylismy zadnych nowych serwerow - wiec nie wpisujcie nigdzie, na zadnych stronach (uwaga oszusci!) swoich Nickow czy Kodow dostepu!!!!!!
Niestety coraz wiecej nieuczciwych graczy chce odciagnac spolecznosc naszych serwerow od naszego serwisu,
dlatego nie wierzcie w plotki!
Doszlo nawet do totalnych mistyfikacji - pojawiaja sie na forach rozne osoby z naszymi (GM - Abyss) Nickami.
Prosze nie wierzyc w ich "pozorne kolezenstwo" - wszystkie plotki i pogloski publikowane przez te osoby,
(stracone banki danych, rozpadajace, czy wybuchajace kancelarie, biura, itd. to niebezpieczne bzdury!!!)
NO dobra przyznam sie to ja sabotażowałem ten server ale juz mi sie znudziło, podejrzewam, że nie bawem naprawia szkody jakie im narobilem...to przez te lagi..przepraszm. towarzysz CO CHcesz - TOmaSZ...
Jak ruszy Abyss to ja biore zwolnienie z pracy bo juz kociokwiku dostaje
Maja tydzien na postawienie serwer jak nie to albo nie bede juz gral albo welcome Suprime
nie suprime, ja juz bym stawiala na jakis swiezy serwer
Ostatnio edytowany przez AcidBunny (2007-11-24 23:58:08)
You complete my fate / The heavens stroll inside of me / You repeat my fate / Revealing who we are / You refill my place
http://www.ferryhalim.com/orisinal/g3/bells.htm
wkrotce wstanie paradise ale na poczatku bedzie masakra 10 ludzi na moba xD .
Karol nie sciemniaj ze konczysz z L2 to nie takie proste, pewnie wielu z nas probowalo wieeeeeeele razy.
wiec tego tak naprawde nie lubisz
a powaznie tez od kilku dni mnie dreczy taka mysl zeby skonczyc, ale moje drugie ja - Radhanil , dobija sie do mojej swiadomosci krzyczac "STOP nie waz sie odinstalowac L2 bo cie postrzele."
Ostatnim razem wytrzymalem 2 tygodnie ale jak juz mnie Rad zlamal siedzialem 20/ 24 w grze. Powodzenia.
Pozatym myslalem ze grasz dla nas nie dla L2 a jak przestaniesz stracisz kontakt z wiekszoscia.
Po pierwsze nigdy nie gralem dla sprzentu czy dla gry gralem dla was nie wiem moze ktos to zauwazyl ale po prostu nie bede mial juz na to czasu i checi na granie. Tak naprawde to gdyby nie moje kolano to bym was nie poznał wogole a kontaktu z wami nie będe zrywal to wam obiecuje póki co muszę sie zajac soba...
Pisarz
Dear users of The Abyss portal.
We Apologize for so long delay in work of the project, it is caused by that that the equipment which has failed has appeared not so simply to replace. For delivery of serviceable accessories some more working days is required.
We hope for understanding.
See you soon on open spaces of our game worlds!
Yours faithfully, Administration of the project.
...widzicie co pisza "see you soon.." tak wiec jakby im nie zalezalo no powrocie abyssa na pewno nie umiesciliby nowej informacji:D
jejujuejeuej XD widze wiele zmian... powrót klanowiczów, koniec koralgola... hm. no troche mnie nie było i chyba jeszcze troche nie będzie... powodem tego jest to że nie wyrabiam się... dużo nauki, treningi za dużo obowiązków na siebie wziąłem. pozatym musze postanowić co chce robić w życiu czas najwyższy musze zdecydować sie z czego będe zdawał mature i co potem i wogóle... troche tego jest, sorki że mnie nie ma, licze na wyrozumiałość i postaram się wrócić jak najszybciej... Tęsknie
(LOL x99999). a co do koralgola, słonko nie denerwuj mnie ;/ z kim ja będe palił bronie kiedy inni będą siedzieć w pokoju pić i patrzeć na nas jak na debili
?
Napisze wam tak jezli bede mogl po operacji siedziec przed komputerem to postram sie grac z wami jezeli wszystko pojdzie tak jak powinno i bedzie oki..poukładam sobie rehabilitacje szkole i silownie to bedzie super bo wtedy mysle ze znalazl bym czas na granie takze nie plakusiac bo nie jestem taka osoba za ktora mozna plakac oj przestancie:P(dobra wcinam dalej tosty:P)**
no to juz lepiej sie czyta :]